Η κατσιαμάκα

Η κατσιαμάκα είναι παραδοσιακό φαγητό, από αυτά που χάθηκαν μέσα στον χρόνο. Η ονομασία της προέρχεται από τη Χαλκιδική και αποτελεί ένα από το πολλά πιάτα της καθημερινότητας των ανθρώπων της υπαίθρου, σε εποχές που οι πόροι τους ήταν εξαιρετικά περιορισμένοι. Κατσιαμάκα φτιάχνανε στα χωριά και κατά την περίοδο της Κατοχής.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Κατσιαμάκα

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Πίτες και Ζύμες, Πίτες