Το λάχανο σε οποιαδήποτε μορφή του, ωμό ή βρασμένο, είναι πολύτιμο για την υγεία μας καθώς περιέχει βιταμίνη Α και C, φωλικό οξύ, φώσφορο, θείο, ιώδιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο και μαγγάνιο.
Λάχανο με μάραθο
Υλικά συνταγής
- ½ λάχανο (από ένα μικρό)
- 1 φλιτζ. μάραθο φρέσκο ψιλοκομμένο
για το dressing
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γ. μουστάρδα καυτερή
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Βάζουμε το λάχανο σε ένα μπολ με νερό και λίγο ξύδι ώστε να πλυθεί. Κόβουμε λεπτό το λάχανο με το μαχαίρι ή το τρίβουμε σε τρίφτη λαχανικών ή κιθάρα.
- Κάνουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας τα υλικά. Έπειτα το προσθέτουμε στη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Αυτό το ήξερες
Αν υποφέρετε από πόνους στις κλειδώσεις, αφήστε στο φούρνο για μερικά λεπτά φύλλα λάχανου να ζεσταθούν και ακουμπήστε τα στην πάσχουσα περιοχή.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4401
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο