Πώς καταλαβαίνουμε ότι έδεσε το σιρόπι
Για να καταλάβουμε αν έδεσε το σιρόπι μας για ένα γλυκό του κουταλιού παίρνουμε μια κουταλιά και την αδειάζουμε σε πιατάκι. Αν το σιρόπι χύνεται σαν νερό δεν είναι έτοιμο. Όταν θα κυλάει απαλά και θα μένει μια σταγόνα στην άκρη του κουταλιού είναι έτοιμο.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Γλυκό πορτοκάλι
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Vegan, Vegetarian, Νηστίσιμες
Γλυκό του κουταλιού κουμκουάτ
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: δύσκολες
Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού
Γλυκό κυδώνι
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού
Γλυκό σταφύλι με καρύδι
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες, Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού
Γλυκό κεράσι
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: δύσκολες
Νηστίσιμες, Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού
Σύκο γλυκό
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες, Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού
Γλυκό καρπούζι
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού
Γλυκό κουταλιού φιρίκι
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού