Πληροφορίες για τη σουμάδα
Η σουμάδα είναι ποτό που προέρχεται από γαλάκτωμα αμυγδάλων ή πικραμύγδαλων. Στην αρχαιότητα ονομαζόταν θιάσιον. Λόγω του λευκού της χρώματος ήταν παλαιότερα πολύ διαδεδομένη ως το ποτό του γάμου και των αρραβώνων!
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Κοτόπουλο με σουμάδα και αμύγδαλα
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά, Ορεκτικά, Ορεκτικά, Ζεστά ορεκτικά