Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Κότσι γλασαρισμένο με σόγια σως και ουίσκι
Υλικά συνταγής
- 2 κότσια
- 2 σφηνοπότηρα σόγια σως
- 1 σφηνοπότηρο ουίσκι Jack Daniels
- 2 σφηνοπότηρα νερό
- μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
Pygmalion
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2-4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα κότσια και προσθέτουμε πάπρικα και μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου. Αλείφουμε καλά με τη σόγια σως και το ουίσκι και βάζουμε σε γάστρα.
- Προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε σκεπασμένο για 1 ώρα. Ενδιάμεσα ανά είκοσι λεπτά με μισή ώρα τα γυρνάμε και περιχύνουμε με το γλάσο τους.
- Ανοίγουμε τη γάστρα και ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφήνουμε το κρέας να ανακτήσει τους χυμούς του σκεπασμένο για 15 λεπτά και έπειτα κόβουμε και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10350
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο