Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Σύγκλινο Μάνης
Υλικά συνταγής
- 200γρ. σύγκλινο Μάνης
- ½ πορτοκάλι (ο χυμός του)
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα
Πελοπόννησος (Μάνη)
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε το σύγκλινο σε φέτες και το βάζουμε να ζεσταθεί με το χυμό πορτοκαλιού.
- Το αφήνουμε στο τηγάνι για 5 λεπτά.
- Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο σαν μεζέ.
Μάνη
Πελοπόννησος
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10585
Εμφανίσεις σήμερα: 6
Νέο σχόλιο