Η κατανάλωση ψαριών θεωρείται επιβεβλημένη κυρίως εξαιτίας της παρουσίας των Ω3 λιπαρών οξέων. Κατόπιν πολυετών επιστημονικών μελετών με σκοπό τη διερεύνηση της ευεργετικής δράσης των Ω3 λιπαρών...
Φέτες γαλέου στο τηγάνι
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό φέτες γαλέου (ξαλμυρισμένες)
- 1 φλυτζ. αλεύρι
- 1 ½ φλυτζ. ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
cookon
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε το γαλέο και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.
- Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από το αλεύρι.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα .
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 11002
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο