Φέτες γαλέου στο τηγάνι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό φέτες γαλέου (ξαλμυρισμένες)
  • 1 φλυτζ. αλεύρι
  • 1 ½ φλυτζ. ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
cookon
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε το γαλέο και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από το αλεύρι.
  3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα .

Αυτό το ήξερες

Η κατανάλωση ψαριών θεωρείται επιβεβλημένη κυρίως εξαιτίας της παρουσίας των Ω3 λιπαρών οξέων. Κατόπιν πολυετών επιστημονικών μελετών με σκοπό τη διερεύνηση της ευεργετικής δράσης των Ω3 λιπαρών...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 11002 Εμφανίσεις σήμερα: 3