Χτυπητή
Υλικά συνταγής
- 300γρ. φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
- 1 καυτερή πιπεριά (ψημένη)
- 1 πιπεράκι τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι.
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξύδι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ξεφλουδίζουμε την πιπεριά και βγάζουμε τους σπόρους. Χτυπάμε σε μίξερ όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
- Στο σερβίρισμα αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο πάνω από την χτυπητή.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 30192
Εμφανίσεις σήμερα: 4
Νέο σχόλιο