Ιταλική μπαγκέτα
Υλικά συνταγής
- 1 λευκή μπαγκέτα, μικρή
- 2-3 φύλλα ρόκα
- 3-4 ντοματίνια τσέρυ
- ⅓ φλυτζ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
- 2 φέτες προσούτο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- πιπέρι
- αλάτι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε σε μπολ την παρμεζάνα με την κρέμα γάλακτος και το μοσχοκάρυδο.
- Κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος, την ανοίγουμε και ρίχνουμε ελαιόλαδο. Από πάνω βάζουμε τη ρόκα, αλάτι και πιπέρι.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε πάνω από τη ρόκα. Συνεχίζουμε τοποθετώντας το προσούτο και από πάνω το μείγμα παρμεζάνας που έχουμε ήδη ετοιμάσει.
- Κλείνουμε την μπαγκέτα και σερβίρουμε.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10356
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο