Ιταλική μπαγκέτα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 λευκή μπαγκέτα, μικρή
  • 2-3 φύλλα ρόκα
  • 3-4 ντοματίνια τσέρυ
  • ⅓ φλυτζ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • 2 φέτες προσούτο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • πιπέρι
  • αλάτι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατεύουμε σε μπολ την παρμεζάνα με την κρέμα γάλακτος και το μοσχοκάρυδο.
  2. Κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος, την ανοίγουμε και ρίχνουμε ελαιόλαδο. Από πάνω βάζουμε τη ρόκα, αλάτι και πιπέρι.
  3. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε πάνω από τη ρόκα. Συνεχίζουμε τοποθετώντας το προσούτο και από πάνω το μείγμα παρμεζάνας που έχουμε ήδη ετοιμάσει.
  4. Κλείνουμε την μπαγκέτα και σερβίρουμε.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 10356 Εμφανίσεις σήμερα: 0