Λουκάνικα Kabanos τηγανητά
Διαδικασία συνταγής
- Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά.
- Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσουμε ελαιόλαδο, αφού βγάζουν το δικό τους λίπος. Αν πάλι θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Εναλλακτικά, τα λουκάνικα Kabanos μπορούν να σερβιριστούν ωμά και να αποτελέσουν ένα από τα συστατικά σε κρύες ποικιλίες.
Πολωνία
Ευρώπη
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3342
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο