Τα λουκάνικα φτιάχνονταν παλιότερα την περίοδο των Χριστουγέννων.
Την ημέρα των Χριστουγέννων ή την παραμονή έσφαζαν τα γουρούνια.
Τα έσφαζαν τα ξεψάχνιζαν και έψηναν για την ημέρα των...
Λουκάνικα Μάνης τηγανητά
Υλικά συνταγής
- 2 Λουκάνικα Μάνης / άτομο
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο
Πελοπόννησος (Μάνη)
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά . Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσουμε ελαιόλαδο, αφού βγάζουν το δικό τους λίπος.
- Αν πάλι θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Μάνη
Πελοπόννησος
Αυτό το ήξερες
Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3729
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο