Λουκάνικα ριγανάτα τηγανητά

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 8 λουκάνικα ριγανάτα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο (προαιρετικά)
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, για περίπου 8 λεπτά .
  2. Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσουμε ελαιόλαδο, αφού βγάζουν το δικό τους λίπος. Αν πάλι θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6258 Εμφανίσεις σήμερα: 1