Το αυγό προφυλάσσει τα μάτια από τον καταρράκτη.
Ομελέτα «αέρος»
Υλικά συνταγής
- 2-3 αυγά
- 2-3 φέτες σαλάμι αέρος
- 1 κρεμμύδι μικρό, κομμένο σε φέτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ½ κ.σ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει απαλό χρώμα.
- Μέσα σε μπολ,σπάμε τα αβγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε.
- Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30". Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.
- Ρίχνουμε τις φέτες σαλάμι αέρος.
- Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και από επάνω είναι σχεδόν έτοιμη, την διπλώνουμε στη μέση, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν την ώρα που σπάτε το αυγό, σας πέσει τσόφλι μέσα στο σκεύος, αφαιρέστε το χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο κέλυφός του.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5680
Εμφανίσεις σήμερα: 5
Νέο σχόλιο