Παραδοσιακό Club
Υλικά συνταγής
- 3 φέτες ψωμί του τοστ
- 4 πολύ λεπτές φέτες τυρί φέτα
- 8 ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φετάκια
- 1 κ.σ. δυόσμος ή βασιλικόςΑρωματικό φυτό. Τρώγεται κυρίως ωμός για να μην χάνει τη γεύση του. Χρησιμοποιείται πολύ στη Μεσογειακή διατροφή. Υπάρχει στο εμπόριο και αποξηραμένος. ή μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 4 φέτες ντομάτα
- 8 ροδέλες αγγουράκι
- 4 φέτες πιπεριά πράσινη
- ρίγανη
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ψήνουμε για λίγο τα ψωμάκια του τοστ, σε φρυγανιέρα ή στο φούρνο.
- Στη συνέχεια, τοποθετούμε στο πρώτο ψωμάκι 2 φέτες τυρί φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή., 4 ελιές κομμένες σε φετάκια, 2 φέτες ντομάτα, ½ κ.σ. μυρωδικά, 4 ροδέλες αγγουράκι, 2 φέτες πιπεριά και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
- Από πάνω τοποθετούμε το δεύτερο ψωμάκι του τόστ και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία. Κλείνουμε με το τελευταίο ψωμάκι του τόστ.
- Τρυπάμε με 4 οδοντογλυφίδες, μια στο κέντρο κάθε πλευράς (σχηματίζοντας έτσι ένα ρόμβο).
- Κόβουμε διαγώνια τα ψωμάκια, δημιουργώντας 4 τριγωνικά κομματάκια sandwich.
- Σερβίρουμε.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3999
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο