Τορτίγιες με λουκάνικο
Υλικά συνταγής
- 8 τορτίγιες
- 8 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
- 1 μικρή ρίζα μαρούλι ψιλοκομμένη
- 150γρ. μανούρι τριμμένο
- 4-5 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- ½ αγγούρι κομμένο με πίλερ
- 8 κ.σ. ελιές ροδέλες
- 1 ντομάτα κομμένη σε ζάρια
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές φέτες
- μουστάρδα
- κέτσαπ
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- ΒράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. για 10 λετπά τα λουκάνικα και τα στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε ελαφρά για μερικά δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά τις τορτίγιεςΜεξικάνικες λεπτές πίτες. Κυκλοφορούν στο εμποριο έτοιμες και χρειάζονται 1-2 λεπτά ψήσιμο. Τορτίγια ονομάζεται και η ισπανική ομελέτα.. Μοιράζουμε το μαρούλι, το μανούριΤυρί από τυρόγαλα. Παρασκευάζεται κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Είναι επιτραπέζιο τυρί και τρώγεται φρέσκο. Αν παλαιωθεί είναι κατάλληλο για μακαρονάδες., τα αγγουράκια (τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. και φρέσκα), την ντομάτα και τις πιπεριές. Βάζουμε μια κουταλιά ελιές σε κάθε τορτίγια.
- Βάζουμε ένα λουκάνικο σε κάθε τορτίγια και περιχύνουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.
- Τρίβουμε πιπέρι. Πιέζουμε τα υλικά ενώ γυρίζουμε τις τορτίγιες και σερβίρουμε.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 15611
Εμφανίσεις σήμερα: 5
Νέο σχόλιο