Τι είναι η αγουρίδα;
Αγουρίδα ονομάζεται το άγουρο σταφύλι και συγκεκριμένα ο φρουτώδης χυμός από άγουρα σταφύλια. Ο τρόπος συντήρησης είναι πανεύκολος: καταψύχουμε σε σακουλάκια και χρησιμοποιούμε για να δώσουμε στα φαγητά μας γλυκόξινη γεύση. Κάποτε η αγουρίδα αντικαθιστούσε το λεμόνι την περίοδο που ήταν εκτός εποχής.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Μπάμιες με αγουρίδα
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες, Λαχανικά, Λαχανικά λαδερά