Πώς διατηρούμε την πικάντικη σαλάτα;
Αν θέλουμε να διατηρήσουμε την πικάντικη στο ψυγείο για 15 μέρες, περίπου, κάνουμε την εξής διαδικασία: αφού κόψουμε το λάχανο το αλατίζουμε τόσο όσο μας αρέσει για την σαλάτα, προσθέτουμε ξύδι και τα ανακατεύουμε καλά, ώστε να πάει παντού το αλάτι και το ξύδι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε ξανά. Αν έχει αρκετό αλάτι, βάζουμε σε τάπερ και γεμίζουμε με νερό ώστε να καλύψουμε τη σαλάτα. Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, στραγγίζουμε με τη βοήθεια τρυπητής κουτάλας και προσθέτουμε μόνο ελαιόλαδο και κατα βούληση ξύδι, αν χρειαστεί
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Πολίτικη σαλάτα
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Vegan, Vegetarian, Σαλάτες, Σαλάτες ωμές
Πικάντικη σαλάτα
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Σαλάτες, Σαλάτες ωμές
Πολίτικη σαλάτα με γλυκάνισο και κόλιανδρο
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Σαλάτες, Σαλάτες ωμές