Τί κάνουμε για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες;
Για να μην μαυρίσουν οι αγκινάρες κατά την προετοιμασία του φαγητού τις βυθίζουμε σε νερό με χυμό λεμονιού και λίγο αλεύρι. Τις αφήνουμε εκεί μέχρι να αρχίσουμε το μαγείρεμα.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Γρήγορη τάρτα με πεκορίνο και αγκινάρες τουρσί
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Πίτες και Ζύμες, Πίτες, Ορεκτικά, Ορεκτικά, Ζεστά ορεκτικά
Μουσακάς με αγκινάρες
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Λαχανικά, Λαχανικά διάφορες
Αρνάκι με αγκινάρες λεμονάτο
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Αγκινάρες με κρύα γέμιση
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ορεκτικά, Ορεκτικά, Κρύα ορεκτικά, Λαχανικά, Λαχανικά διάφορες