Συμβουλές για το τσίλι
Το αποξηραμένο τσίλι είναι περισσότερο καυτερό από το φρέσκο. Επίσης, όσο πιο μικρό είναι ένα πιπεράκι τσίλι σε μέγεθος, τόσο πιο καυτερό είναι. Τo αποξηραμένο τσίλι πρέπει να αποθηκεύεται σε ξηρό και σκοτεινό μέρος. Θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή αν χρησιμοποιείτε τσίλι φρέσκο και να φοράτε γάντια όταν το καθαρίζετε.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Σούπα γλυκοπατάτας με τσίλι
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Σούπες, Βελουτέ - Κρέμες, Σούπες λαχανικών
Μεξικάνικο ρύζι με κόκκινα φασόλια
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Πιλάφι
Πίτσα Diavola
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Πίτες και Ζύμες, Πίτσες
Σούπα κρέμα με τσίλι
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Σούπες, Βελουτέ - Κρέμες, Σούπες λαχανικών
Καυτερό ελαιόλαδο
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Πικάντικη σαλάτα με λάχανο και τσίλι
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Σαλάτες, Σαλάτες ωμές
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με χυμό λάιμ και τσίλι
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά