Το βατραχόψαρο (πεσκανδρίτσα) είναι από τα καλυτέρα ψάρια
Το βατραχόψαρο (πεσκανδρίτσα) είναι από τα καλυτέρα ψάρια. Η σάρκα του είναι σφιχτή πολύ άσπρη και έχει τη νοστιμιά του αστακού!
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Βελουτέ σούπα πεσκανδρίτσας
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Ψάρια και Θαλασσινά, Ψάρια, Σούπες, Βελουτέ - Κρέμες, Σούπες με ψάρια
Πεσκανδρίτσα (βατραχόψαρο) με πουρέ καρότου
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ψάρια και Θαλασσινά, Ψάρια
Πεσκανδρίτσα στο φούρνο
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Ψάρια και Θαλασσινά, Ψάρια