Τα κρεμμύδια περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ενώσεων όπως η φλαβονοειδής ουσία quercetin.
Κρεμμύδια Τηγανητά
Υλικά συνταγής
- 4 κρεμμύδια μέτρια
- 1 ποτήρι γάλα αλατισμένο
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 κούπα ελαιόλαδο (για το τηγάνι)
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα (σαν ορεκτικό)
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα περνάμε από το γάλα και μετά από το αλεύρι.
- Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, τοποθετούμε τα κρεμμύδια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5049
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο