Τυροκαυτερή
Υλικά συνταγής
- 250γρ. φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
- 1 καυτερή πιπεριά ψημένη
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Χτυπάμε σε μίξερ τα υλικά όλα μαζί ή λιώνουμε την φέτα με πιρούνι και ανακατεύουμε με τα υπολοιπα υλικά. Σερβίρουμε.
- Στο σερβίρισμα αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο πάνω από την τυροκαυτερή.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 22956
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο