Μεζές ούζου
Υλικά συνταγής
- ντοματοσαλάτα με μυρωδικά και βαλσάμικο
- 4-5 ελιές πράσινες
- 4-5 ελιές καλαμών ή ξυδάτες
- 1 φλιτζ. μαρούλι ή άλλα φυλλώδη λαχανικά
- ½ ποσότητα dressing σκόρδου
- 2 κομμάτια κασέρι Σοχού
- 2 κομμάτια τυρί φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
- 4 μακρόστενες φέτες αγγούρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ετοιμάζουμε τη ντοματοσαλάτα και το dressing σκόρδου. Βάζουμε σε πιατέλα τη ντοματοσαλάτα. Δίπλα προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και περιχύνουμε με το dressing.
- Προσθέτουμε στο πιάτο τις ελιές, το αγγούρι και τα τυριά. Σερβίρουμε με παγωμένο ούζο ή τσίπουρο και αν θέλουμε μεγαλύτερη ποικιλία ετοιμάζουμε αυγά γεμιστά, πατατοκροκέτες ή γαύρο στο λάδι.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 13889
Εμφανίσεις σήμερα: 5
Νέο σχόλιο