Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...
Μουσταρδομαγιονέζα με αγγουράκι τουρσί
Υλικά συνταγής
- 6 κ.σ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 10 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
- πιπέρι
- αλάτι
cookmik
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Το ντιπ αυτό ταιριάζει απόλυτα με κρέατα στο γκριλ, στη σχάρα, σοτέΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. και σαν σαλάτα σε μπέργκερ.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 19170
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο