Ζωμός από κόκκαλα μοσχαρίσια
Υλικά συνταγής
- 4 λίτρα νερό
- 1 κιλό μοσχαρίσια κόκκαλα
- ½ πράσο χοντροκομμένο
- 1 καρότο σε χοντρά κομμάτια
- 3 κρεμμύδια κομμένα στα δύο
- 4 κοτσάνια από μαϊντανό
- 4 κόκκους μπαχάρι
- 1 σπασμένο μοσχοκάρυδο
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: -
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αρχικά βάζουμε τα κόκκαλα μαζί με το νερό στην κατσαρόλα.
- Μόλις πάρουν μία βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C., ξαφρίζουμε κ στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- ΣιγοβράζουμεΒράσιμο στο σημείο σχεδόν του βρασμού, έτσι ώστε να τρεμουλιάζει σταθερά το υγρό μας. με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα για τουλάχιστον 1 ώρα, ξαφρίζοντας κατά διαστήματα.
- Σουρώνουμε και ο ζωμόςΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. μας είναι έτοιμος.
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν ο ζωμός βγει λιγότερος από όσο χρειαζόμαστε συμπληρώνουμε με ζεστό νερό.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 26635
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο