Ζωμός ψαριού
Υλικά συνταγής
- 2-3 κεφάλια ψαριού από μεγάλα ψάρια
- 2 καρότα κομμένα στη μέση
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κοτσάνια από μαϊντανό
- 1 φύλλο δάφνης
- 4 κόκκους μαύρο πιπέρι
- νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζονται τα υλικά
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: -
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα.
- Μόλις πάρουν μια βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό. Όσο βγαίνουν αφροί, ξαφρίζουμε σχολαστικά.
- ΣιγοβράζουμεΒράσιμο στο σημείο σχεδόν του βρασμού, έτσι ώστε να τρεμουλιάζει σταθερά το υγρό μας. με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Σουρώνουμε και ο ζωμόςΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. μας είναι έτοιμος.
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν ο ζωμός βγει λιγότερος από όσο χρειαζόμαστε συμπληρώνουμε με ζεστό νερό.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5736
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο