Ζωμός ψαριού

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 2-3 κεφάλια ψαριού από μεγάλα ψάρια
  • 2 καρότα κομμένα στη μέση
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κοτσάνια από μαϊντανό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 4 κόκκους μαύρο πιπέρι
  • νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζονται τα υλικά
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: -

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα.
  2. Μόλις πάρουν μια βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό. Όσο βγαίνουν αφροί, ξαφρίζουμε σχολαστικά.
  3. ΣιγοβράζουμεΒράσιμο στο σημείο σχεδόν του βρασμού, έτσι ώστε να τρεμουλιάζει σταθερά το υγρό μας. με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα για τουλάχιστον 1 ώρα.
  4. Σουρώνουμε και ο ζωμόςΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. μας είναι έτοιμος.

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Αν ο ζωμός βγει λιγότερος από όσο χρειαζόμαστε συμπληρώνουμε με ζεστό νερό.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5736 Εμφανίσεις σήμερα: 1