Ψωμάκια κάιζερ με κοτόπουλο
Υλικά συνταγής
- 4 ψωμάκια κάιζερ
- ½ στήθος κοτόπουλο
- 4 μανιτάρια πόρτο μπέλο κομμένα σε φέτες
- ¼ φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.γ. βούτυρο
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 φέτες τυρί προβολόνε
- 2 φέτες ντομάτα
- 2 φύλλα μαρούλι
- αλάτι
- πιπέρι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Βράζουμε το στήθος κότας και το κόβουμε κομματάκια ιδίου μεγέθους, περίπου, με τα ψωμάκια.
- Σε τηγάνι, σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. τα μανιτάρια με λίγο βούτυρο. Όταν μαραθούνΜαλακώνουμε λαχανικά (χρησιμοποιείται κυρίως για το κρεμμύδι), μαγειρεύοντας τα ελαφρά, ώστε να βγάλουν τους χυμούς τους, αλλά να μην τσιγαριστούν και πάρουν χρώμα. λίγο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
- Κόβουμε τα ψωμάκια κάιζερ στη μέση και τοποθετούμε στο κάτω μέρος τους το μείγμα με τα σοταρισμένα μανιτάρια. Από πάνω τοποθετούμε το κοτόπουλο, το μαϊντανό και μια φέτα τυρί προβολόνε.
- Τοποθετούμε τα γεμισμένα ψωμάκια στο φούρνο, στο γκριλ, μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Προσθέτουμε τη φέτα μαρούλι και την ντομάτα, αφού λιώσει το τυρί.
- Σερβίρουμε ανοιχτά τα σάντουιτς, ακουμπώντας το πάνω μέρος από κάθε ψωμάκι στο σάντουιτς, σε πλάγια θέση.
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Φυσικά, αν έχουμε περίσσευμα από ψητό κοτόπουλο, το χρησιμοποιούμε ψητό.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3068
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο