Παγωτό μόκα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 6 κρόκοι αυγών
  • 300ml γάλα
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 600ml δυνατός καφές
  • 1 κ.σ. στιγμιαίος καφές
  • 120γρ. ζάχαρη
  • 1 «φασόλι» βανίλιας ή 1 βανίλια
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 8 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά.
  2. Βάζουμε το μείγμα σε παγοθήκες και βγάζουμε όταν αρχίσει να πήζει.
  3. Χτυπάμε με το μίξερ ή σε μπλέντερ και τοποθετούμε σε φόρμα ή ταψί. Το βάζουμε ξανά στην κατάψυξη.
  4. Βγάζουμε το παγωτό περίπου 20 λεπτά πριν να το σερβίρουμε για να μαλακώσει.

Αυτό το ήξερες

Η ιστορική προέλευση του παγωτού είναι αμφιλεγόμενη. Δεδομένου ότι η παρασκευή προϋποθέτει ψύξη, έχει επικρατήσει η άποψη ότι εφευρέθηκε σε αρκετά μέρη του κόσμου, όπου υπήρχε πρόσβαση σε χιόνι και...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Το παγωτό αυτό πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε τρεις μέρες.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6284 Εμφανίσεις σήμερα: 5