Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...
Ντιπ με αγγουράκι τουρσί
Υλικά συνταγής
- 3 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 4-5 τεμ. αγγουράκι τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι.
- 1 κ.γ. ηλιέλαιο
- 1 κ.γ. ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να πάρει απαλή υφή το μίγμα.
- Σερβίρουμε σε μπολ.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Το ντιπ με αγγουράκι τουρσί ταιριάζει σε κρέατα, λαχανικά, σε σαλάτες ζυμαρικών αλλά και σα συνοδευτικό για κρακεράκια, κριτσίνια και μπρουσκέτες.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 15137
Εμφανίσεις σήμερα: 5
Νέο σχόλιο