Πώς να ξεχωρίζετε το φρέσκο κρέας;
Το κρέας είναι φρέσκο όταν είναι σφιχτό και το χρώμα του είναι κόκκινο λαμπερό. Αντίθετα, όταν το κρέας εχει κεραμιδί χρώμα, είναι θαμπό, πλαδαρό ή νερουλιασμενο, δεν είναι φρέσκο.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Τηγανιά Μακεδονίας
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Χοιρινό
Κοκκινιστό με μανιτάρια και πουρέ πατάτας
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Μοσχάρι και βουβάλι
Χοιρινή τηγανιά
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Χοιρινό