Το κρέας είναι φρέσκο όταν είναι σφιχτό και το χρώμα του είναι κόκκινο λαμπερό. Αντίθετα, όταν το κρέας εχει κεραμιδί χρώμα, είναι θαμπό, πλαδαρό ή νερουλιασμενο, δεν είναι φρέσκο.
Χοιρινή τηγανιά
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό χοιρινή τηγανιά κομμένη σε μπουκιές
- 1 ποτ. κρασ. κρασί λευκό
- ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. το κρέας στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
- Σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε μερικά λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1 ½ φλιτζ. καυτό νερό.
- Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι να μείνει στο τηγάνι το κρέας με το λάδι του.
- Σερβίρουμε την τηγανιά με ρύζι ή πουρέΒρασμένη και πολτοποιημένη τροφή, περασμένη από μηχανή του πουρέ ή από τρυπητό. πατάτας.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν το κρέας δεν μαλακώνει, προσθέτουμε ακόμη ένα φλιτζ. ζεστό νερό και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4669
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο