Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Απάκι Κρήτης
Διαδικασία συνταγής
- Σε ένα τηγανάκι ή γκριλιέρα κόβουμε το απάκιΚρητικό έδεσμα από κομμάτια χοιρινού κρέατος μαριναρισμένα σε ξύδι και καπνισμένα με αρωματικά χόρτα. σε φέτες και το ζεσταίνουμε.
- Σερβίρουμε σκέτο ή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο λεμόνι.
Γενικά
Κρήτη
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 8816
Εμφανίσεις σήμερα: 6
Νέο σχόλιο