Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Λουκάνικα ξυδάτα Κρήτης με λαχανικά και ξύδι βαλσάμικο
Υλικά συνταγής
- 800γρ. λουκάνικα ξυδάτα Κρήτης
- 2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 φλιτζ. ξύδι βαλσάμικο
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε σχαροτήγανο ή στη σχάρα του φούρνου ψήνουμε τα λαχανικά μας.
- Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε πιάτο.
- Ψήνουμε στο τηγάνι τα λουκάνικα.
- Σε μπολ, ανακατεύουμε το ξύδι με το μέλι και τη μουστάρδα και περιχύνουμε τα λαχανικά.
- Σερβίρουμε τα λουκάνικα με τα λαχανικά μας.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 6183
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο