Dressing για πράσινες σαλάτες
Υλικά συνταγής
- 3 φιλέτα αντζούγιας λιωμένα
- 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- ⅓ φλιτζ. μαϊντανός (ψιλοκομμένα φύλλα)
- ⅓ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- ⅓ κ.γ. σκόρδο σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη
- 2 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από την κρέμα γάλακτος και το κεφαλοτύριΤο κεφαλοτύρι παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μίγμα αυτών. Θεωρείται το παλαιότερο σκληρό τυρί στην Ελλάδα.. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα και το κεφαλοτύρι και χτυπάμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Διατηρούμε το dressing στο ψυγείο και συνδυάζουμε υπέροχα με πράσινες σαλάτες.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 7304
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο