Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Χρωματίδα στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό χρωματίδες (4 των 250γρ. περίπου)
- ελαιόλαδο για να τις λαδώσουμε
- αλάτι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις χρωματίδες (ή χωματίδες) μας. Αλατίζουμε και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Τη λαδώνουμε.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις χρωματίδες. Αλατίζουμε και τα λαδώνουμε καλά.
- Χαράζουμε τα παχιά σημεία διαγώνια.
- Ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 2224
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο