Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Καραμανλίδικα λουκάνικα με κρασάκι
Υλικά συνταγής
- 4 Καραμανλίδικα λουκάνικα
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια ή ροδέλες και τα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 6-8 λεπτά.
- ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με κρασί.
- Αφήνουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 7394
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο