Τα ψάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και D.
Οι βιταμίνες Α και D ανήκουν στις λεγόμενες «λιποδιαλυτές βιταμίνες» και βρίσκονται στο συκώτι ορισμένων ψαριών.
Η έλλειψη της βιταμίνης Α προκαλεί...
Κατσούλα τηγανητή
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό κατσούλες
- 1 φλιτζ. αλεύρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε τις κατσούλες, τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε.
- Τηγανίζουμε Το απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για πολύ λίγη ώρα μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σερβίρουμε ζεστές τις κατσούλες μας και απολαμβάνουμε.
Αυτό το ήξερες
Τα φρέσκα ψάρια το καλύτερο είναι να καταναλωθούν άμεσα απο την στιγμή που θα αγορασθούν. Αν είναι αναγκαστική η αποθήκευση τους τότε μπορούν να συντηρηθούν στο ψυγείο σε χαμηλή θερμοκρασία και για 1...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 6183
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο