Λαχανάκια Βρυξελλών σαλάτα
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών φρέσκα
- μοσχοκάρυδο τριμμένο
- αλάτι
- σάλτσα λαδολέμονο
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Βυθίζουμε τα λαχανάκια σε νερό με λίγο ξύδι και έπειτα τα ξεπλένουμε καλά. Παράλληλα βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσειΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. μαζί με μοσχοκάρυδο και αλάτι.
- Καθαρίζουμε τα 2 με 3 εξωτερικά φύλλα και μόλις το νερό αρχίσει να κοχλάζει, βάζουμε τα λαχανάκια στην κατσαρόλα. Βράζουμε για περίπου 10-15 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος) μέχρι να μαλακώσουν.
- Τα στραγγίζουμε και περιχύνουμε με λαδολέμονο και αλάτι.
- Σερβίρουμε ζεστά.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 165345
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο