Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Λουκάνικα Μάνης αλκοολικά
Υλικά συνταγής
- 8 λουκάνικα Μάνης
- 1 ποτήρι κρασί ή ½ ποτήρι μπύρα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε τηγάνι σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. τα λουκάνικα μας σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, για 6-8 λεπτά, αφού πρώτα τα έχουμε κόψει σε κομματάκια ή ροδέλες.
- ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με κρασί ή μπύρα, ανάλογα με την προτίμησή μας και τα συνοδευτικά.
- Αφήνουμε για 2 λεπτά και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 2383
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο