Μανιτάρια πορτομπέλο με γκοργκοντζόλα και παρμεζάνα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.8 (4 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 6 μανιτάρια πορτομπέλο
  • 8 κ.σ. γκοργκοντζόλα γλυκιά
  • 10-12 κ.σ. παρμεζάνα
  • ελάχιστο λάδι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Καθαρίζουμε το εσωτερικό των μανιταριών και τα στρώνουμε σε ταψάκι. Περιχύνουμε με πολύ λίγο λάδι και γεμίζουμε τα μανιτάρια αρχικά με την γκοργκοντζόλαΜπλέ Ιταλικό τυρί. Είναι πιο κρεμώδες και λιγότερο αλμυρό από το ροκφόρ. και έπειτα με την παρμεζάνα. ΚαρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  2. Ψήνουμε στο γκριλ στους 200οC για 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Αυτό το ήξερες

Τα μανιτάρια θεωρείται ότι συμβάλλουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού και στη μείωση τόσο των επιπέδων της χοληστερίνης όσο και του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού και του προστάτη. Αποτελούν,...
Η παρμεζάνα είναι το τυρί με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, ενώ ταυτόχρονα έχει χαμηλά λιπάρα.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 14992 Εμφανίσεις σήμερα: 2