Τα μανιτάρια θεωρείται ότι συμβάλλουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού και στη μείωση τόσο των επιπέδων της χοληστερίνης όσο και του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού και του προστάτη. Αποτελούν,...
Μανιτάρια στο τηγάνι
Υλικά συνταγής
- 1 ½ κιλό μανιτάρια άσπρα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (περίπου μία χούφτα)
- 1 πρέζα κόλιανδρο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί ή χυμός από ένα λεμόνι
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα (σαν ορεκτικό)
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φετούλες.
- ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τον κόλιανδροΑρωματικό φυτό. Τον βρίσκουμε φρέσκο, αλλά και αποξηραμένους σπόρους ολόκληρους ή σε σκόνη. Μοιάζει με τον μαϊντανό και η χρήση του είναι πολύ διαδεδομένη στη μαγειρική., αλάτι και πιπέρι.
- Αφού μαραθούν τα μανιτάρια, σβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με το κρασί ή το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το μαϊντανό.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 234346
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο