Πιατέλα με λαχανικά και ντιπ γιαουρτιού με σκόρδο

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 2.3 (4 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 4 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 1 αγγουράκι κομμένο σε μπαστουνάκια
  • 15 ντοματίνια
  • 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια

για το ντιπ

  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • πιπέρι
  • αλάτι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 8-10 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Ετοιμάζουμε το ντιπ: σε μπρίκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με τις σκελίδες του σκόρδου (δεν το καίμε) και το αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί σε μπολάκι και προσθέτουμε το λάδι χωρίς τις σκελίδες σκόρδου. Αφήνουμε στο ψυγείο για όση ώρα κόβουμε τα λαχανικά.
  3. Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε πιατέλα. Σερβίρουμε τα λαχανικά μαζί με το ντιπ.

Αυτό το ήξερες

Οι πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά αλλά κυρίως είναι καλή πηγή των βιταμινών Α και C. H βιταμίνη Α προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις και κάνει καλό...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 10936 Εμφανίσεις σήμερα: 1