Ψωμάκια με καλαμποκάλευρο

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.1 (11 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 170γρ. καλαμποκάλευρο
  • 170γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200γρ. γιαούρτι παραδοσιακό
  • 100ml νερό
  • 1 κ.γ. σόδα φαγητού
  • 1 κ.γ γεμάτη αλάτι
  • 1-2 κ.σ. σιμιγδάλι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 12-14 τεμάχια

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κοσκινίζουμε τα άλευρα και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, το νερό και τη σόδα (τη διαλύουμε στο νερό) και το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά και ζυμώνουμε. Λαδώνουμε ελαφρά τις θήκες της φόρμας μάφιν και βάζουμε ζυμάρι στη κάθε μια.
  3. Χαράσουμε απο πάνω τα ψωμάκια και πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για μισή ώρα περίπου μέχρι να φουσκώσουν.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 11906 Εμφανίσεις σήμερα: 0