Τα καρότα παρέχουν στον οργανισμό μας ικανοποιητικές ποσότητες σιδήρου, μαγγανίου, καλίου, χαλκού καθώς επίσης και βιταμινών Κ, C και Β6.
Ρώσικη καροτοσαλάτα
Διαδικασία συνταγής
- Τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη (στη χοντρή πλευρά), λιώνουμε το σκόρδο και το αναμειγνύουμε με το ελαιόλαδο.
- Αφήνουμε τα τριμμένα καρότα σε τρυπητό για λίγη ώρα, ώστε να στραγγίσουν τα υγρά τους.
- Αναμειγνύουμε σε μπολ το γιαούρτι με την μαγιονέζα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το μείγμα ελαιολάδου και σκόρδου και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί με το γιαούρτι και την μαγιονέζα.
- Ρίχνουμε το καρότο και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε.
Ρωσία
Ευρώπη
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 21953
Εμφανίσεις σήμερα: 4
Νέο σχόλιο