Οι πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά αλλά κυρίως είναι καλή πηγή των βιταμινών Α και C. H βιταμίνη Α προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις και κάνει καλό...
Σφολιάτα με μπέικον και τριμμένα τυριά
Υλικά συνταγής
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 8 φέτες μπέικον
- 2 φλιτζ. τριμμένα κίτρινα τυριά
- ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 8 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 4 κ.σ. κέτσαπ
- λίγο γάλα για άλειμμα
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 τμχ.
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τη σφολιάτα σε 4 κομμάτια. Αλείφουμε κάθε κομμάτι με κέτσαπ.
- Μοιράζουμε στο μισό μέρος κάθε κομματιού από 2 φέτες μπέικον, τριμμένο τυρί, πιπεριά και ντοματίνια.
- Κλείνουμε κάθε κομμάτι σφολιάτας με το μισό του, που έχουμε αφήσει χωρίς γέμιση.
- Αλείφουμε με λίγο γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν Ψήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό, μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο..
- Ψήνουμε στον αέρα ή στον αέρα και κάτω.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 15509
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο