1) Τα μάτια πρέπει να'ναι λαμπερά, εξογκωμένα και με μαύρες κόρες. Τα μπαγιάτικα ψάρια έχουν μάτια με γκριζωπές κόρες και είναι κόκκινα γύρω γύρω, θολά και βουλιαγμένα.
2) Τα βράγχια πρέπει να είναι...
Ζαργάνες τηγανητές
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό ζαργάνες μικρές
- 1 ½ φλυτζ. αλεύρι
- 1 φλυτζ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε τις ζαργάνες από λέπια και εντόσθια
- Πλένουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν σε τρυπητό για μισή ώρα.
- Αλευρώνουμε, τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε δυνατή φωτιά.
- Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 11840
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο