Αντιστοιχία φρούτου - ζάχαρης στη μαρμελάδα
Η αντιστοιχία φρούτου ζάχαρης είναι ή 50-50 ή μικρότερη. Τα τελευταία χρόνια οι νοικοκυρές προτιμούν να κάνουν τις μαρμελάδες με αντιστοιχία 2 προς 1 ή και 3 προς 1. Ανάλογα με το πόσο γλυκιά την θέλουν ή πόσο προσέχουν τη διατροφή τους. Εάν έχετε πολλά φρούτα και είναι έτοιμα να χαλάσουν, κάντε τα μαρμελάδα με αυτόν τον εύκολο τρόπο.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Μαρμελάδα φράουλα για αρχάριους
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Vegan, Vegetarian, Νηστίσιμες
Μαρμελάδα ροδάκινο με τζίντζερ
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Μαρμελάδα κουμ κουάτ
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες
Μαρμελάδα αχλάδι
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Μαρμελάδα πορτοκάλι
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού
Μαρμελάδα κυδώνι
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Μαρμελάδα ροδάκινο
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Μαρμελάδα βατόμουρο – ροδάκινο
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες