Πώς διατηρούμε τον κιμά στην κατάψυξη;
Μπορούμε να κρατήσουμε τον κιμά στην κατάψυξη, φτιάχνοντας μικρά επίπεδα πακετάκια πολύ καλά τυλιγμένα με διαφανή μεμβράνη.
Όταν θέλουμε να ξεπαγώσουμε τον κιμά, βγάζουμε το πακετάκι από το προηγούμενο βράδυ και το αφήνουμε στη συντήρηση του ψυγείου.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Μπιφτέκια με μοσχοκάρυδο και θυμάρι στη σχάρα
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά
Κεφτεδάκια με πράσα
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Κιμά
Λαχταριστοί λαχανοντολμάδες με πηχτή σάλτσα
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Κιμά, Λαχανικά, Λαχανικά διάφορες
Σουτζουκάκια με κάσα
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά
Κεφτεδάκια τηγανητά με σάλτσα
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά
Κεφτεδάκια τηγανιτά με ντιπ δυόσμου
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά
Μπιφτεκάκια με ρούμι και τζίντζερ
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά
Σούπα γιουβαρλάκια
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Σούπες, Σούπες με κρέας