Ροδέλες πατάτας τηγανητές
Υλικά συνταγής
- 1 ½ κιλό πατάτες
- 1 κούπα ελαιόλαδο (για το τηγάνι)
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα (σαν ορεκτικό)
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Τηγανίζουμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, τοποθετούμε τις πατάτες σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5569
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο