Ο πολτός του αβοκάντο έχει αντιρυτιδικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το έλαιο αβοκάντο χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητολογία και οι ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα...
Μπρουσκέτες με αβοκάντο και ντομάτα
Υλικά συνταγής
- 6-8 φέτες ψωμιού
- 1 αβοκάντο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 2-3κ.σ. εξ. παρθένο ελαιόλαδο
- ½-1 κ.σ. ξύδι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε το αβοκάντοΕξωτικό φρούτο που καλλιεργείται στην Νότια & Κεντρική Αμερική. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σαλάτες και συνδιάζεται τέλεια με μπλέ τυριά. και το χτυπάμε σε μπλέντερ μαζί με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το ξύδι.
- Αλείφουμε με τον πολτό αβοκάντο τις φέτες ψωμιού. Κόβουμε κονκασέ1)Τρόπος κοπής λαχανικών, ψιλοκομμένα σε κύβους. 2) Το αποφλοιωμένο ντοματάκι ψιλοκομμένο κατά αυτόν τον τρόπο κοπής, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο. τις ντομάτες, τις αλατίζουμε και τις ανακατεύουμε με ελάχιστο ξύδι και ελαιόλαδο. Τις στραγγίζουμε ελαφρώς.
- Βάζουμε τις ντομάτες πάνω από το αβοκάντο και καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αυτό το ήξερες
Οι μονάδες orac είναι οι μονάδες μέτρησης αντιοξειδωτικής ικανότητας των τροφίμων. Τα επίπεδα του αντιοξειδωτικού αμυντικού συστήματος κάθε ανθρώπινου οργανισμού καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 15708
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο